Ce s-a mai întâmplat în ultimul an de zile

A trecut ceva timp de când nu am venit cu noutăți despre ce s-a mai făcut pe șantier.

A fost tencuită pe interior, am trecut foarte bine testul de etanșeitate și acest succes se datorează firmei Octalex și profesionalismului acesteia cu care au montat geamurile și ușile de acces.

Din iulie 2021 lucrăm la instalațiile interioare și azi avem încălzirea în pardoseală făcută, tubulatura pentru ventilație, tubulatura pentru sistemul de aspirație centralizat, aproape toate cablurile electrice trase pentru prize, iluminat, date, magistrală de comandă pentru smart-home, securitate și aproape terminată instalația de apă și canalizare interioară. Avem pompa de căldură, instalația de ventilație cu recuperare de entalpie, panoul solar, boiler, aspirator centralizat care urmează a fi montate / puse în funcțiune. A fost corectate problemele identificate la termo-scanarea din ianuarie pe toate fațadele, au fost curățate și lăcuite pergolele, a fost făcut balconul, au fost aliniați și îndreptați suporții pentru fațada ventilată, s-a demolat și refăcut terasa exterioară, am început să montăm protecțiile pe atice.

De abia aștept să dau drumul la pompa de căldură și instalația de ventilație. Cu pompa de căldură este mai ușor, dar la ventilație pot da drumul numai după ce casa este curată altfel risc să bag praf în toată tubulatura nouă.